Update beleid Coronavirus. VWS steunt advies KNMT en ANT

Het ministerie van VWS heeft dinsdagmiddag laten weten dat men het advies van de KNMT en het ANT ondersteunt om de reguliere zorgverlening te staken en in de eigen praktijk nog uitsluitend spoedzorg te verlenen aan niet-coronapatiënten. Deze nieuwe ontwikkelingen heeft ons er toe doen besluiten dat wij, conform het advies van de KNMT en het ANT, onze praktijk tijdelijk sluiten. Afspraken gepland vanaf maandag 16 maart t/m zondag 5 april zullen worden geannuleerd.
Ondanks dat de praktijk gesloten is, blijven wij telefonisch wel zoveel mogelijk bereikbaar. Wanneer wij telefonisch niet bereikbaar zijn kunt u voor zeer dringende spoedgevallen contact op nemen met de Mondzorg Poli van het Diakonessenhuis te Utrecht welke bereikbaar is op telefoonnummer: 030- 3039750. (De Mondzorg Poli is gevestigd op de Bosboomstraat 1 te Utrecht.)
Wij hopen u voldoende geïnformeerd te hebben.