Beleid situatie Coronavirus

Vanuit Tandartsenpraktijk WML streven wij ernaar om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen omtrent de verspreiding van het Coronavirus. Wij hebben daarom besloten conform het advies van de KNMT en het ANT, om onze praktijk tijdelijk te sluiten. Afspraken gepland vanaf maandag 16 maart t/m zondag 22 maart zijn geannuleerd. De afspraken vanaf maandag 23 maart blijven vooralsnog staan. Mocht hier verandering in komen dan zullen wij u hiervan op de hoogte brengen.

Ondanks dat de pratijk gesloten is, blijven wij telefonisch wel zoveel mogelijk bereikbaar. Wanneer wij telefonisch niet bereikbaar zijn kunt u voor zeer dringende spoedgevallen contact op nemen met de Mondzorg Poli van het Diakonessenhuis te Utrecht welke bereikbaar is op telefoonnummer: 030- 3039750. (De Mondzorg Poli is gevestigd op de Bosboomstraat 1 te Utrecht.)
Wij hopen u voldoende geïnformeerd te hebben.